torsdag 2. august 2012

Soyamarinert laks med spinatsalat ala Trine

Oppskrift fra Trines matblogg. Kan anbefales!!

Soyamarinert laks med spinatsalat



Laksen
800 gram laks, i porsjonsbiter
nøytal olje til steking, feks solsikkeolje
Soyasaus
0,75 dl soyasaus
1/4 rød chili, finhakket
1 ts revet ingefær
1 fedd hvitløk, finhakket
limesaft
flytende honning (evt sukker)
1 ss sesamfrø
Spinatsalat og ris
250 gram frisk spinat
smør
4-6 vårløk, i skiver
bittelitt salt og pepper
ris, tilberedt etter anvisningen på pakken

 Begynn med å lage marinaden, hakk og bland alt sammen. La stå.

Kok opp vann og lag risen.

Stek fisken 2 min på hver side. La den hvile i 2-4 etter den er ferdig. Ha så over soyamarinaden.

Stek raskt spinaten med vårløken med litt smør. Ferdig til servering straks den faller sammen.

Nyt! Takk Trine for et nydelig måltid.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)