mandag 25. juli 2011

blåbær pai med smuldrelokk



Med skogen som bugner av blå, røde og gule bær fant jeg ut at det var på tide med en pai. Fant en eplepai oppskrift som jeg snudde litt på. Denne ble litt for mye bær i, men justerte litt på oppskriften sånn at neste gang blir det sikkert knaall;))



Blåbærpai

Du trenger:
150 g margarin
2 dl. sukker
2 dl. små havregryn
1,5 dl. glutenfritt mel


Det tørre smuldres i margarinen, margarinen kan også smeltes og blandes
med det tørre.


Fyll en paiform med blåbær.
smuldre deigen over.
Stek paien i ca.20 minutter på 200/220 grader.
Serveres varm med Vaniljeis eller pisket krem.


Paien ble fylt med ALT for mye blåbær, et tynt lag er sikkert nok. Har justert mel mengden til å passe blåbærpai;)

Se oppskriften på denne paien for den ble knall god:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bare hyggelig om du legger igjen en kommentar;)